Наша мултимедија

Ит хас сурвивед нот онлy фиве центуриес, бут алсо тхе леап инто елецтрониц тyпесеттинг, ремаининг ессентиаллy унцхангед. Ит њас популарисед ин тхе 1960с њитх тхе релеасе оф Летрасет схеетс цонтаининг.